Indlæsning af ramper

Vi bruger aluminiumsmaterialer med høj styrke med høj træk- og trykstyrke. Lasteramperne er lette, korrosionsbestandige og holdbare.
Dækninger forhindrer brugere i at blive klemt under håndteringen. Farven på omslaget kan tilpasses.
Loaderampe er forbundet med 304 rustfrie stålskruer. Praktisk montering og demontering.I en given længde kan den samles til den nødvendige længde.
Monteringspladen på lasterampen kan fastgøres i henhold til stedets forhold. Undgå at rampen glider af under gang. Loading Ramp panel designet til at være ujævn. Reducer rampens område for at øge trykket på fodsålen, øge friktionen, forhindre glidning.
Du er velkommen til at købe tilpasset Indlæsning af ramper fra Ningbo Qixin. Vi er en af ​​producenterne og leverandørerne af OEM eller ODM Indlæsning af ramper i Kina. Som en national avanceret teknologivirksomhed har virksomheden akkumuleret 79 patenter og 12 softwareophavsrettigheder, hvoraf 8 har bestået nationale nøgleinspektioner. Derfor skal vores produkter have klassisk kvalitet, så du kan købe med tillid. Vi har vores egen fabrik, industrianlægget dækker et areal på mere end 50.000 kvadratmeter, så vi kan helt sikkert levere de produkter, du køber til tiden. Hvis du er interesseret i at lære om vores produkter, kan jeg give dig en prisliste, så giver vi dig en billig pris. Vores produkter er de nyeste, holdbare og lette at vedligeholde, og vi ser frem til at samarbejde med dig.