Værktøjskasser

Værktøjskasser i aluminium er den fineste tilføjelse til enhver arbejdsmands beholdning. Denne boks er kraftfuldt bygget og kan modstå de hårdeste forhold. Skabt til at modstå de krævende arbejdsmiljøer i australske handler. Alle sømme er fuldt svejset for optimal holdbarhed. Sikkerhed sikres gennem førsteklasses rustfrit stål stanghængsler og T-LOCK-system. Vejrbeskyttelse er tilvejebragt gennem massivt gummiforing og tætsluttende låsekapsler. Fremstillet af kommerciel aluminiumsplade.
Aluminiumslegeringens værktøjskasser er fremstillet af aluminiumslegeret materiale med let vægt, stærk bæreevne, smukt udseende og rimelig designstruktur. På grund af de unikke egenskaber ved værktøjskassen i aluminiumlegering bliver det teknologiske indhold højere og højere, hvilket har en bedre beskyttelseseffekt på transport og brug af produktet. Det er en ideel æske til forskellige high-end produkter.
Letvægtsværktøjskasser i aluminium kan installeres perfekt på pickupvogne, trailere, pumpevogne osv. Til opbevaring af en række forskellige værktøjer, såsom læsse- og losseværktøjer, træbrædder, sikkerhedskæder, donkraft, skruenøgler, kofanger og endda ferier. Campingartikler.
Du er velkommen til at købe tilpasset Værktøjskasser fra Ningbo Qixin. Vi er en af ​​producenterne og leverandørerne af OEM eller ODM Værktøjskasser i Kina. Som en national avanceret teknologivirksomhed har virksomheden akkumuleret 79 patenter og 12 softwareophavsrettigheder, hvoraf 8 har bestået nationale nøgleinspektioner. Derfor skal vores produkter have klassisk kvalitet, så du kan købe med tillid. Vi har vores egen fabrik, industrianlægget dækker et areal på mere end 50.000 kvadratmeter, så vi kan helt sikkert levere de produkter, du køber til tiden. Hvis du er interesseret i at lære om vores produkter, kan jeg give dig en prisliste, så giver vi dig en billig pris. Vores produkter er de nyeste, holdbare og lette at vedligeholde, og vi ser frem til at samarbejde med dig.